Even voorstellen...

Mijn naam is Jeanette van Rijen. In 2011 ben ik gestart met Van Rijen Advies en Bewindvoering Wsnp. Ik word regelmatig door de rechtbanken benoemd als bewindvoerder Wsnp (wettelijke schuldsaneringsregeling natuurlijke personen).
In 2018 ben ik gestart met beschermingsbewind omdat ik in de praktijk merkte dat beschermingsbewind een goede stap is om mensen met problematische schulden te helpen en ze te begeleiden bij het oplossen van hun schulden. Daarnaast kunt u bij mij terecht voor een schuldhulpverleningstraject om tot een oplossing van uw schulden te komen.

De afgelopen jaren heb ik een ruime ervaring opgedaan op het gebied van schulden. Door mijn aanpak zorg ik ervoor dat u op financieel gebied minder zorgen krijgt omdat uw financiën worden aangepakt en er getracht wordt om oplossingen te zoeken voor uw problematische schulden. Ik ga direct aan de slag door contact op te nemen met deurwaarders en schuldeisers. U staat centraal. Ik zorg ervoor dat er maatwerk wordt geleverd waarbij er rekening wordt gehouden met uw persoonlijke situatie. Uiteraard ben ik goed bereikbaar voor u.

Naast het volgen van de vereiste beroepsopleidingen ben ik tevens jurist waardoor er op het vakgebied van schuldsanering een brede kennis en ervaring is.

Via het contactformulier kunt u vrijblijvend contact met mij opnemen. U krijgt altijd snel een antwoord.